söndag 24 november 2013

att se fram emot

Det finns bättre och sämre dagar, tack och lov.

Rehabmötet med försäkringskassan och min chef gick bra. Så bra det nog bara kan gå tror jag. Att min chef är fantastisk vet jag ju redan men jag har dessutom en förstående och engagerad handläggare.

Resursfrågan pågår fortfarande och jag känner mig besviken på att det känns som om jag och N inte har med saken att göra. Åtminstone får vi inget veta.

Hursom. Det har varit bra dagar sedan vi kom hem. D piggnade på sig och det är svårt att tänka sig att hon var så dålig för bara några dagar sedan.

E räknar ned till julen och längtar. De senaste jularna har varit ytterst ostabila men jag hoppas så för framförallt Es skull att vi får en lugn och fin jul.

Hela familjen ser dessutom fram emot februari. Vi blev faktiskt uttagna till Ågrenskavistelsen för familjer som har barn med Dravet syndrom. Flera av våra nyfunna vänner är också uttagna och det är verkligen ett ljus långt där borta att se fram emot.

Jag och N har påbörjat ett hemligt projekt som vi ägnar kvällarna åt. Jag gissar att framförallt vår äldsta dotter kommer bli väldigt förtjust

.

1 kommentarer:

Emma sa...

Skönt att höra att ni har fått några bra dagar nu. Dom BEHÖVS.
Spännande att ni blivit uttagna till Ågrenskavistelsen (inte för jag vet vad det är, men postivit ändå)
Plus för bra chef och handläggare :)