onsdag 17 februari 2010

presenter och leksaker


Vår bästa farmor kom på besök idag på förmiddagen och den stora presentfesten, som vi blivit bortskämda med, fortsatte. Eftersom det är min namnsdag idag fick jag paket. Ett med en mysig polokrage och ett paket med det bästa i "hårfixväg", från davines. Men inte bara jag fick paket. Eira fick en jacka/kappa och vår lilla prinsessa förvandlades till en chokladpuddingmaräng (passar fint ihop med prinsessbakelsen hon fick tidigare i veckan). Jackan är perfekt när hon ska ligga i åkpåsen i vagnen, där det lätt blir varmt med overall.
Och nog är hon söt allt, det är så att man vill äta upp henne. ;-)




Pappan i familjen är förtjust i prylar. Ja, han platsar även under kategorin teknikfreak. Den senaste leksaken som flyttat hem till oss är en golv/handdammsugare. Ja...den är ju fin iallafall. Eira har också fått en ny leksak. Eftersom blomman blev så populär har vi utökat samlingen med en gorilla ~ också den går att sätta fast med sugplopp på bordet.

2 kommentarer:

MADELEINE sa...

Nu är ditt fina inlägg publicerat - tack igen för att du vill dela med dig till oss!!!

Ida Signe Li ^^ sa...

Underbart fin jacka ^^ och underbart fin tjej!

Nästan så man inte ser bilden bredvid, men tittar man en stund så... riktigt snyggt golv!! Superhäftigt. Har ni lagt det själva? Svårt?