torsdag 14 januari 2010

falken och snabba cash

Vi har haft Falk-maraton. Ja, Johan Falk alltså. Vi som är sådan filmnördar. Hur har vi kunnat missa? Den stora behållningen är givetvis Joel Kinnaman, det ska bli spännande att se honom i Snabba cash.

På tal om snabba cash, som jag och N läste för första gången när vi var i Santorini och boken precis kommit ut - och fastnade totalt för och som nu kommer på bio (många och i en och samma mening, jag vet). Vi har funderat fram och tillbaka. Ska vi gå, ska vi inte... Att lämna Eira känns förfärligt även om det bara är två timmar. Tänk om hon blir ledsen. Då är två timmar långa. Hmm. Jaja, filmen ska ses oavsett om det blir på bio eller inte.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Moffa kan ta hand om lillstrumpa =)
Vi skulle ha så mysigt så!!!

Line sa...

Jag tycker definitivt att ni ska gå på bio, vi lämnade A när han var 3 månader, (också bara ca 2 h. Men de gick ju såklart hur bra som helst. Man behöver komma ut lite. Jag och Tomas ska se filmen ikväll :) Trevlig helg! Kram Caroline

Frida Utter Eriksson sa...

Klart ni ska unna er en bio-kväll! Ni får ladda upp med mjölk & flaska till barnvakten så går det nog bra:-) Eira verkar vara så trygg i sig själv. Ni har gjort henne det!

Kram på er och ha en skön helg!

PS. Vi hörs nästa vecka för fika:-)

/Frida

Anonym sa...

Vi har åxå plöjt igenom alla Falkarna ;) dom är så j...la bra!!!
Kramar Bodinskan

Anonym sa...

Få se om vi ses på bion kanske:) Albins mormor kommer om 2 timmar. Första kvällen vi lämnar dom helt själva, ska bli spännande. Kylen är laddad med mat åt dom båda, så de ska gå bra!
Hoppas ni får en mysig lördags kväll!
Kram kram Sofia

lilla angelyne sa...

Tack för era svar! :-D

Sofia - Tyvärr kommer vi inte iväg idag men förhoppningsvis imorgon. Hoppas ni får en mysig kväll (du och A och Albin med mormor=)). Ses i veckan! Kram