måndag 14 december 2009

lillasyster


Världens bästa lillasyster - utan tvekan (den underbara bodyn fick Eira av fina Linda).


Jag funderar över vad det kommer ha för betydelse för Eira, att hon är lillasyster till en bror som inte finns med oss, i framtiden. Att det kommer ha betydelse är jag säker på. Vi är öppna om Troy. Har varit, kommer alltid vara. Hans historia kommer alltid att finnas. Han kommer alltid saknas vår familj. Eira kommer alltid vara lillasyster. Samtidigt är det så viktigt att bekräfta Eira som en egen individ (lika viktigt som det är för alla, vare de har levande syskon eller inte). Kanske kommer hon någon gång att undra om vi hellre önskat Troy än henne. Det är inte så. Det går inte att jämföra. Det finns inget val, inget att välja. Både Troy och Eira är det vackraste som någonsin hänt oss. Lillasyster, storebror - underbara barn. På olika platser, men alltid tillsammans i hjärtat.


4 kommentarer:

Linda sa...

Fina lillasyster!

Vackert skrivet. Så som du brukar. Ryser lite, känner igen mig i dina tankar och funderingar.

Kram!

martina sa...

håller med förra talare att du skriver så vackert, så ärligt och fint:):) super söt body på sötaste lillasystern:)

de på bvc trodde att tänderna börjat röra sig uppåt, de rekkomenderade att pensla flytande alvedon på tandköttet när hon verkar ha ont och att skaffa kylande bitring:) har ni också hört er för:) så hjärtkrossande när de nästan e tröstlösta, man vill bara gråta själv och ta smärtan:( kramar

Ingela sa...

FIN du är!!!

Tess sa...

Hej!
Hittade din blogg av en slump. Så jag passade på att kika lite. Åh, vilken söt liten tjej du har. Har oxå en liten prinsessa. Kika in på min blogg om du vill och ta en titt.
God jul och gott nytt år/Tess