tisdag 30 juni 2015

följ med oss

Har ni sett DSAS nya hemsida?
Den är fantastisk!

Jag kommer framöver att blogga även hos DSAS. Ett första inlägg är gjort och fler kommer att följa. Följ oss gärna där med. HÄR är länken.Det har varit tuffa dagar här hemma. Och än vågar jag inte andas ut. I lördags var vi på dop hos fina vännerna. Älskade lilla E döptes. Disa brukar ju krampa när vi är på dop så det var väntat. Men väntat var inte att det skulle bli ett status. Väntat var heller inte att ambulansen skulle vara flera mil bort.
Det var lång väntan och krampen höll i sig i knappt 50 minuter.

I söndags fortsatte det. Fyra kramper varav den sista också blev ett status. Då kapitulerade vi och N fick åka in med henne. Alla prover var dock ok och de kom hem redan dagen efter. Feber och förkylning ställer till det. Kanske var vi övermodiga när vi besökte öppna förskolan förra veckan. Men vi behövde det så mycket, allihop.

På fredag skulle vi ha åkt på semester, men vi har fått lov att skjuta upp det. Förhoppningsvis kommer vi iväg om några veckor. Vi behöver få komma iväg. Idag jobbade pappaN sin sista dag inför semestern. Nu är han hemma med oss i 7 hela veckor. Underbart.

0 kommentarer: