fredag 22 maj 2015

små underverk

Det här året har kommit med så många underverk. 

Redan i januari kom fina vännernas son och lillebror och sedan dess har flera av mina närmaste vänner fått sina juveler. Bara sedan Unni föddes har det landat ytterligare fyra små. Den senaste, grannarnas fina lilla tös. Så mycket kärlek. Nyfödda barn är verkligen tecken på äkta kärlek. 

Unni är vår lilla mini. Hon äter bra nu och har inga symtom kvar alls på andningsvägarna. Men det går lite trögt med vikten. Igår vägde hon in på 3800g, inte så mycket påökt sedan födseln alltså. Men Bvc tyckte ändå det var ok så vi fortsätter amma.

Igår var det förskolans dag. Eira som haft feber tidigare i veckan fick vara hemma på dagen men vi åkte dit så hon fick vara med på sången. Duktiga pedagoger och fina skönsjungande barn. Disa var kvar på scenen nästan hela tiden. Hemma sjunger hon mest hela tiden men helst inte bland folk. 
Jag var där själv med alla tre och det var inte det lättaste kände jag. Soligt, varmt med massor av människor är ju inte Disas bästa. Men de stora hann leka en liten stund och få ansiktsmålning iaf innan vi avvek. 

Jag har varit lite lugnare denna veckan inombords. I det där oroliga som inte kan sättas ord på. I det där som gör så ont. Som inte är logiskt men som alltid är katastrof. Lite lugnare.

1 kommentarer:

Terese sa...

<3