måndag 2 februari 2015

vad som är viktigt

Vi har fortfarande inte beställt vagn. Det stressar mig. En liten petitess egentligen, av allt det som livet dukar upp. Vad är väl en oköpt vagn?
Men det stör mig. 
Lilla bebis, imorgon entrar vi ny vecka. Graviditetsvecka nummer 32. Stort! Vi längtar så oerhört efter dig.

Krampfrekvensen har sänkts lite igen.1 stor i veckan snittar vi på (myoklonier fortfarande runt 100-200 per dygn, i bästa fall). Däremot ser vi sämre balans och lite ofokuserad. Jag sökte neuro förra veckan men har inte blivit uppringd än.

E har valt sina aktiviteter. Simskola, gymnastik och dans är nu tillagt som stående aktiviteter. Kanske är det en för mycket men barnen har så få timmar på förskolan att jag tycker det är okej ändå. Jag ser att hon tycker om det och behöver det.

Imorgon fyller min fina man år. Vi hinner kalasa lite mellan jobb och badhus. 

6 kommentarer:

Nygårs Helle Jonsson sa...

oooh vagnnörden i mig blir så nyfiken på vad det kommer bli för en vagn. hittabarnvagn.nu är en bra sida om man inte vet vilken vagn men man har lite önskemål och krav på vagnen =)

blä på dravet. och kärlek på er <3

lilla angelyne sa...

Helle - Vilken vagn är inte problemet. Eller det är väl just det - jag vill inte ha någon annan men det fattas lite ekonomi. Jag har dock tunnelseende. ;-)
KRAM

Nygårds Helle Jonsson sa...

kaaaan det möjligtvis vara en bugga? (gissar på det pga ekonomipunkten, dyra men funktionella vagnar särskilt deras donkey, löjligt lätt att köra, var ju tvungen att testköra den på babyproffsen förut =D men gud priset. och min kotte tycker inte om att somna på rygg utan sover helst på magen och sidan så ergositsarna gör ändå så den vagnen går bort för mig och skrutt men ändå.....)

Helle sa...

(om det är en sådan så kika på dem i typ Tyskland och Holland...de är aningen billigare där)

lilla angelyne sa...

Helle - Du har rätt. :-) Mig veterligen är det den enda som på bredden kan pendla mellan singel- och dubbelvagn, vilket jag vill ha. D "ska" endast sova i vagnen efter ev kramp så det viktigaste är att det iaf går att fälla. Har kollat på diverse syskonvsgnar men finns ingen annan som faller i smak. Vi ska beställa från Holland men det är fortf mycket pengar. :-/

Nygårds Helle Jonsson sa...

GUd ja, det är synd på sitt sätt att bugga har tagit patent på den där lösningen. Du har helt rätt i att det enbart är den som är dubbelvagn och som går att plocka ihop till enkelvagn på det sättet. Andra dubbelvagnar är "fasta", annars är det bara linjevagnar som går att göra till dubbel och singel och det går sällan att få bra liggläge på syskonsitsen.