onsdag 5 september 2012

obalans

Bodybalance. Inte bra mental balans idag. Det pendlar verkligen upp och ned.

För ett par veckor sedan fick D en allvarlig allergisk reaktion. Det gick fort och hade kunnat sluta illa. När vi dagen efter hade ett planerat besök hos vår neurolog togs det prover på vad som kunnat orsakat reaktionen.

Eftersom vi inte hört något idag bad jag N ringa för att höra efter. Vi hade dessutom inte fått någon remiss för koncentrationsproverna som skulle tas den här veckan. Eftersom inte våra läkare fanns på plats den här veckan kunde inget svar ges. Men det köper inte jag. Då får någon annan ansvara för att rätt sak blir gjord. Faktiskt!

Arg som ett bi fick jag tag på vår snälla EP-sköterska. Hon tog fram journalen och vad ser hon? Jo, att vår läkare antecknat "observera att D har mjölkproteinallergi".

Va?!

Men det har väl inte ens tagits något prov på det. Vad jag vet testades ägg (som också visade), soja, kyckling och cashewnötter. Var kom mjölk ifrån och varför har ingen meddelat oss? Tycker man att det inte är så viktigt?

Skit. Arg. Skitarg är jag. Dessutom blir det nu jättebråttom att ta koncentrationen imorgon. Och vi själva måste ringa och fixa med det.

Suck.

Inge vidare balanserad alltså.

3 kommentarer:

Linda och Alva sa...

Usch för sjukvården ibland...det där är ju viktigt att veta om...du får avreagera dig på BC ikväll ;) Kram till er

Annica sa...

Fy så dåligt dom sköter om er, lilla lilla Disa, ska det aldrig få ta slut..Kramar till er

lilla angelyne sa...

Ja , det är ota mycket som inte klaffar...:-/ kram