torsdag 20 september 2012

laddad

När man är ute på praktik (eller verksamhetsförlagd utbildning, som det heter) såsom jag är nu är det lätt att bli osäker på sig själv. Iallafall om man heter som jag gör. Jag tvivlar ofta på att jag gör rätt och tror ofta att jag missat något viktigt. Men pusselbitar sätts ihop och emellanåt hinner jag tänka att jag kanske inte är så tokig ändå. Det verkar ju faktiskt som om jag gör en hel del rätt.

Idag fick jag dessutom väldigt fina lovord. Att få höra att det känns som om jag skulle kunna börja arbeta imorgon, som vilken färdig sjuksköterska som helst - ja, det betyder väldigt mycket.

Nästa vecka är den tredje av sex. Jag lär mig så otroligt mycket varje dag och ska verkligen försöka ta vara på varje stund.

Imorgon väntar ett väldigt viktigt möte med försäkringskassan. Jag är laddad.

5 kommentarer:

Kristin sa...

Lycka till imorgon!<3

Jenny sa...

Positiv feedback är grymt stärkande! Och du, sträck på dig och var stolt! Jag beundrar dig för att du orkar plugga och kämpa med din ssk utbildning i all oro med D. STOR eloge till dig!!! 💗💗💗

Anonym sa...

Hej!
Nu ska jag försöka kommentera igen. Det har inte funkat för mig tidigare... Kul att läsa om lovorden! Jag har inte alls svårt att förstå att du fått dem och du förtjänar dem verkligen! Trots att jag inte sett dig i sjuksköterskerollen över huvud taget (ja, förutom det där telefonsamtalet då) så är jag helt övertygad om att du gör ett riktigt bra jobb. Hoppas att mötet med Försäkringskassan gick bra också!
Kram från Terese E

Robert & Elisabeth sa...

Jag skulle känna mig trygg om du skulle vara min sjuksköterska.
Elisabeth k

Jessica sa...

Jag är övertygad om att du är fantastisk och när du är klar så ska vilket sjukhus eller mottagning vara överlyckliga för att få dig som medarbetare.
Kram till dig underbara människa!

Jessica