torsdag 12 juli 2012

lektältdags

God förmiddag (snartlunch)!

Jag är tacksam över att förmiddagen rullat på i snabbt tempo. Mina påsar under ögonen är groteska efter nattjobb. Jag drog verkligen en nitlott eftersom flickorna här hemma hade sovit lugnt hela natten. Nåväl, efter en kaotisk dag igår var det ganska skönt att få lufta sig lite och åka iväg på jobb när N kom hem.

Förra veckan tog jag mig i kragen och sökte för urinvägsbesvär som jag dragits med ett tag. Det visade (såklart) på uvi, som jag trodde. Tyvärr har det inte blivit bättre och nu visade det sig att jag fått fel antibiotika (odling skickades förra veckan, men den hade tydligen inte blivit kollad av läkare - kan inget bara fungera...va va va!), så nu måste jag påbörja ny kur. Jaja. Bara det blir bra så är jag nöjd.

Det är ganska uttråkade flickor här hemma. Jag har inte vågat oss ut på något med risk för att trigga kramp, men jag tror att vi måste försöka hitta på något idag. Biblioteket är ju en rätt så lugn plats iallafall och uppskattat av tjejerna. Dessutom tror jag att vi ska köpa med oss ett lektält hem. Vi har pratat om det länge och nu är jag lite trött på "kartongkojan" som N & E byggde för ett tag sedan (och som sedan blev kvar).

Bild härifrån


Det översta tältet tycker jag är helt underbart, men kanske lite saftigt prismässigt. Det nedre är helt överkomligt och också fint. E är helt inne på ett rosarosarosa, men kanske kan vi kompromissa lite.


Bild härifrån-

2 kommentarer:

mammamelle sa...

Har du kikat in på lekmer eller be efter tält?=) tror de har bra priser på de just nu;-)

lilla angelyne sa...

Kollade lekmer, men med frakten blir det ungefär samma som att köpa här. Vad är be? (något jag missat?). Kom på iallafall att jag ska vänta tills vi varit på GeKås, få se om vi hittar något där! :-)