onsdag 11 juli 2012

ingen mirakelkur

Kramp både igår natt och under dagen. En förkylning som brutit ut kan stå till svars.

Jag är så trött. Less. Orkeslös.

Läkaren igår (samma läkare som sa att det inte läggs in barn med dropp längre fastän vi ett dygn senare blev inlagda med just dropp) var helt insnöad på att jag ville ha en medicinjustering (vilket jag inte alls vill) och pratade med mig som om jag vore tre år.

Jag förstår inte riktigt skillnaden. För en månad sedan krampade D när vi var på akuten (samma scenario som nu, fast nu var vi hemma). Det ringdes på storlarm och D låg inne i tre dygn. Färden från akut till avdelning gjordes med två läkare, en sjuksköterska och en undersköterska. Dessutom hade D syrgas och epistatus fanns med. Denna gång var vi som sagt hemma, men läkaren igår tyckte att det inte ens fanns någon anledning att komma in för undersökning. "Det är ju väl känt att D har en svårbehandlad epilepsi och det är ju inte så att vi sitter på någon mirakelkur", menade han. 

När jag sa att jag kände mig utlämnad eftersom vi inte har någon kontakt att ringa menade han att det ju är semestertider och att neurlogläkarna inte skulle vara så bra om de inte fick semester.

Suck. Tyvärr slutar ju D inte ha epilepsi för att det är semester.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, min dotter som är 16 månader har också en svårbehandlad epilepsi. Har därigenom hittat till din blogg. Känner verkligen med er och förstår hur frustrerande det är när man inte upplever sig bli hjälpt. Särskilt nu under semestertider (vilket är helt sjukt egentligen). Kramar och styrka till er!

Hälsningar från Madeleine

Jenny sa...

Åh vad jag önskar ag kunde sända min styrka som jag har till dig. Jag FÖRSTÅR dig så väl......... KRAMAR, TANKAR OCH STYRKA ❤

lilla angelyne sa...

Hej Madeleine!
Tack för dina ord! Hur fel det än känns, så känns det ändå skönt att veta att någon mer känner liknande. Det är så lätt att känna sig ensammast i världen.

Hur behandlas din dotter och hur är hon utredd? (om det är ok att jag frågar) Om du vill får du gärna maila mig lilla_angelyne@hotmail.com.

Kram/ S

lilla angelyne sa...

Tack fina du! ♥
Jag önskar att vi alla bara kunde få slippa sånt här! Kram