onsdag 7 mars 2012

morgondagens äventyr

Svisch svosch. Hej mitt i veckan.

Efter smärre magsår på förmiddagen som var precis lika grinig som gårdagen fick vi äntligen på  oss kläderna och begav oss till goda vännerna för lite lek och bus. Å vad det värmer mitt hjärta av att se E leka så fint med kompisar. Och tiden går alldeles för fort när man har trevligt. Helt plötsligt hade klockan sprungit iväg och på hemvägen somnade båda stjärnorna. Jag lämnade av dem hemma hos pappaN och åkte iväg för att hitta fleecebyxor åt Disa.

Jag har sånt problem över vad jag ska ha för kläder på henne. Vinteroverallerna har hon vuxit ur (...och näää jag är inte jättesugen på att köpa en ny) och vårkläderna (efter E) är fortfarande lite för stora. Huvudbry!

Nu ska jag ta mig i kragen och tvätta upp lite kläder. Sedan ska jag försöka ligga steget före och förbereda utflyktsväska inför imorgon. Jag och tjejerna ska på äventyr!

3 kommentarer:

Ina sa...

Hoppas ni haft en härlig utflyktsdag fast vädret inte varit det bästa.
skönt å höra att andra oxå kan ha cirkus hemma. Albin har haft 2 dagar med väsrsta utbråtten. Å börjar han å gapa å skrika så hakar nästa väldigt lätt på. sen vet man inte vem utav dem man ska ta tag i först. Tanken slog mig flera ggr....hoppas det inte e bara hos mig det låter så här. Men förstår ju att det måste låta så hemma hos fler familjer. Men man blir ju lite frustrerad. Kram vännen.

Sofia sa...

Jätte kul att ni kom och lekte lite med oss :-)
Sötaste tjejerna!!
Hoppas lilla D mår bättre nu.
Kram kram

Sofia sa...

Jätte kul att ni kom och lekte lite med oss :-)
Sötaste tjejerna!!
Hoppas lilla D mår bättre nu.
Kram kram