onsdag 1 februari 2012

tävling LOOKIBOOKIFör ett par månader sedan vann jag ett pekbok hos lookibooki, vilken jag utformat till "Troys bok". Jag som har letat efter bok som på ett enkelt men fint sätt berätta för tjejerna om deras storebror tycker att detta är en fantastisk sak. Här om dagen fick jag ett sådant fint mail av en av skaparna till lookibooki och därigenom kan jag också stolt presentera bloggens första tävling. Den är öppen för ALLA.
Lookibookis böcker passar vem som helst och utformas precis som Du vill ha den.
Ta chansen och var med och tävla om en egen pekbok eller ett presentkit.


För att tävla:
1. Lämna en kommentar till detta inlägg och berätta hur du skulle göra din bok.
2. Berätta för vänner och bekanta som Du tror också skulle vilja vinna genom att länka på blogg eller via facebook.Du kan tävla till och med måndag den 6/2 klockan 18.00.
Vinnaren presenteras senare under kvällen.

6 kommentarer:

mammamelle sa...

Åhhh så mysiga böcker, en sån vore perfekt, har länge tänkt å fixa ihop ett album till Kewin på hans pappa som hastigt gick bort, vore kul för honom å ha å, har äntligen fått tag i massa bilder, vilken lycka det vore med ett sånt fint album!=(
Kram

Jessica sa...

Åh!
Jag skulle vilja göra en familjebok :)
Skriva om hur jag och maken träffades och om Våra sexton år tillsammans, om hur vår älskade lilla Ester kom och gick och om hennes älskade, fantastiska bröder som kom och är kvar. Vilken underbar bok att få läsa tillsammans. Sagan om familjen Engström. Det vore fantastiskt!

älskadebarn sa...

Har två underbara små barn hemma. EN liten Moa som är 6 år och en melvin som är fyra. När Melvin låg i min mage dog hans lilla kusin Esther efter två dagars kämpande. Hon sklle idag varit jämngammal med min lilla kille. Esther har idag en storebror som är två år. Jag skulle jättegärna vilja göra en egen bok som present till honom och hans föräldrar så att de får ett fint verktyg som de kan använda när de pratar med honom om hans änglasyster som rider på molnen i himlen.

karin

Anna Bergquist sa...

Jag skulle göra en bilderbok över vår släkt till yngsta dottern Vera. Vi bor 40-50 mil från närmsta släkten och träffas sällan. Foton skulle göra det lättare för henne att minnas dem när vi träffas.

Linda sa...

Jag vill också vara med och tävla. Har funderat lite på vad jag skulle göra och kommer fram till att jag nog skulle göra ett familjealbum, som ett familjeträd ungefär. Det hade varit mysigt och jag tror att Gustav hade uppskattat det mycket.

Kram

Sandra - mamma till Molly sa...

Jag är jättegärna med och tävlar! :)

1. Jag skulle göra en pekbok till dottern med bilder på nära och kära som bor en bit ifrån oss som vi ofta "pratar" med via skype. Skulle vara roligt om hon fick en bok som hon kunde läsa för oss genom att peka och säga vem det är och så vidare :)

2. Har tipsat på min facebook också: https://www.facebook.com/SandraLi87

Håller tummarna! :D

/Sandra
sandra.li@hotmail.com