måndag 13 februari 2012

hjärtstopp och fin bok

Jag passar på att skriva medan jag fortfarande håller mig vaken. Det var en alldeles för vaken natt som följdes av en ovanligt tidig morgon. Trots att vi kom iväg lite sent (att tvååringen tyckte att det var läge att smörja in håret med handkräm försenade det redan pressade morgonschemat en aning. Bland annat.) var vi iallafall framme i tid.

D vägdes och mättes och tänka sig, våran lilla groda kom inte över åtta kilo den här gången heller. Idag fick vi träffa drJ som vi träffade på akuten sist och som också jobbar i "neurologteamet". Vi diskuterade främst infektioner och allergier idag och beslöt oss för att testa att inhalera D för att underlätta lite för henne. Detta kanske för med sig att infektionerna tar slut lite snabbare och att hon kanske hinner få några dagar emellan för att få må bra. Dessutom ska vi höja dosen på Keppran för att kramperna inte ska komma åt. Älskade liten.

Efter läkarbesöket fikade vi lite och mitt i allt fick vi bevittna ett hjärtstopp. Så otroligt otäckt och så sorgligt att det slutade med ett dödsfall. Det kändes så hemskt och både jag och svärmor var riktigt illa berörda.

Vi stannade till på köpcentrat i grannstaden och jag snabbshoppade på Po.p, sedan åt vi lunch och åkte hem.
Hemma väntade boken från "Lookibooki". Å så fin den blev. Jag och N är så nöjda och E har tittat i den flera gånger redan.4 kommentarer:

älskadebarn sa...

Vilken fin bok! kram

Line sa...

vad roligt för tjejerna i framtiden att ha en bok om storebror! Kramar

Jessica sa...

Den blev jättefin!
Kul att få se lite, jag håller på att välja bilder jag :P inte så lätt att begränsa sig :)
Kram på er

Linda sa...

Åh vad fin boken blev! En vacker bok om en vacker storebror!

Kram