fredag 21 oktober 2011

tip-top

Fredag kväll. Lugnet har lagt sig här hemma på berget. Jag skulle inte vilja påstå att nattningarna av de yngsta familjemedlemmarna har gått "tip-top" i veckan. Men fredag till ära, somnade de båda lugnt och fint i sina sängar. Strax efter åtta.

Inte det lättaste att få med två spralliga smågrodor.
Men söta är dom så det förslår.

N överraskade mig med att båda ha handlat hem till kvällens middag och laga den. Helstekt fläskfilé, potatisgratäng och sallad. ÅH! Alkoholfritt vin till det och middagen blev klockren.

Vi har drömt lite om framtida husboende också. Två visningar igår leder troligtvis ingenstans alls, men det kommer ju fler hus och nästa vecka är vi på't igen.

2 kommentarer:

Sofia sa...

Kämpa på med nattningar och husletande!
Snart så snart blir det nog bra alltihopa:-)
Kram kram

Martina sa...

Underbar bild på söta tjejerna:)
Samma fredags middag här hemma;) de satt fint i kistan:) samma med Bianca, hon får plats med nöd och näppe i mjukliften, va hände var dom inte nyss pytte små och täckte ett hörn av mjukliften!?!?! Har längtat efter att få byta till "sittdelen" men nackdelen är när de ska sova, men det gick faktiskt bra för henne att sova där under, blir som att sova i babysittern och på sporten kan man fälla ner underdelen ett hack till viloläge, kanske går på de andra med:)

Jajamensan vi är därifrån:) vi började också leta hus -07, men visste nog inte riktigt då vad vi ville ha och slog till på det första "bästa" som vi då trodde kändes rätt:/ men nästa gång ska vi hitta "det" huset i rätt kommun med:) drömmen är ett tegelhus hus, enplans med källare:)
Hoppas ni också får en trevlig helg, en trevlig och mysig höst helg:)