måndag 12 september 2011

start på veckan och mjölkfritt

God Måndag!

Vi tog sovmorgon, hela högen (förutom pappaN). Det är ganska skönt med måndagar, eftersom det är den enda dagen som vi oftast aldrig har något alls inplanerat. När det dessutom regnar ute idag tror jag att det får bli en mysdag inne, hela dagen. Vi får väl se hur god idén verkar framåt eftermiddagen.

Jag ler fortfarande gott åt tanken på när A sprang hockeyracet med mig. Jag fick välja mellan suspensoar eller hockeyhandskar. Ja, ni kan väl gissa vad jag tog? HAHA! Och hur vi trängde oss igenom ett smalt hål mellan de låsta dörrarna på IP (fotbollsområdet), för att senare upptäcka att det fanns en dörr längre bort som stod helt öppen. Underbart!


Idag är 6e dagen på mitt mjölkfria leverne. Och det gör mig lite ledsen att eksem återigen blossat upp på Ds kinder. Det är något som hon haft besvär med ända sedan hon bara var några veckor. Röda, hårda eksem på kinder, armar och längs revben. Oftast bara på kinderna dock. Och visst förstår jag att det kanske tar längre tid innan det ger verkan, men jag hade hoppats så på att det inte skulle bli något mer på ett tag. Men igår började det komma igen och imorse var det blossande rött. Stackars älskade lillgrodan.


2 kommentarer:

Jeanette sa...

vi väntar på tid nu för pricktest på Sixten för samma som du beskriver.
Nu har vi bytt från hydrokortison till Cortemyk och de får bort utslagen bättre, ett litet tips om du inte provat :)
Hemskt jobbigt att inte veta vad som orsakar de men samtidigt skönt att veta att nått lindrar iaf.

lilla angelyne sa...

Jeanette - Vet du, jag tänkte faktiskt på Cortemyk idag. Minns att vi testade det på E också. Undrar om jag ska testa. Nu ikväll blossade det upp på ena kinden igen :-(
Hoppas ni får något "bra" svar med pricktestet.
Kram