söndag 11 september 2011

möhippa del 1

Igår var det "Barnens dag" på stan och vi hade bestämt med familjen M att mötas där nere. Barnen och papporna skulle kika på aktiviteterna och jag och fina Maria skulle passa på att kolla lite på stan. Vi startade på Lindex och utan att misstänka någonting hoppade helt plötsligt (moffa) Ida fram. Strax därefter goa Anna (& Lucas), Cilla och Carro. Hundratusen tankar snurrade i mitt huvud och jag fattade ingenting. Förrän jag såg skylten.


MÖHIPPA!
Min första tanke var Panik. Jag såg framför mig hur jag skulle iklädas diverse mindre smickrande kroppsbonader och vara tvungen att kyssa främmande karlar. Mina enda ord var "Cilla du lovade!" Jag och C lovade nämligen varandra för några år sedan att om vi skulle gifta oss så skulle vi absolut inte ha några pinsamma aktiviteter på möhippan. När tjejerna lovat kunde jag inte sluta skratta. Vilka härligt galna vänner jag har! Och Maria var förstås också med på det. Så lättlurad jag är!

Jag fick veta att jag bara skulle slappna av och ha en underbar dag och kväll. Och OM jag hade!

Efter stan dukades det upp till picknick i parken. Diverse gottigheter fanns och vi spelade "Hippabingo", småpratade och hade allmänt trevligt. Jag fick också i uppdrag att hålla ögonen öppna under dagen och lägga märke till sådant vi gjorde.
Efter picknicken packade vi in oss i bilar och åkte. Första stoppet blev på en, för mig mycket välkänd gata, där jag fick välja en av tjejerna att utmana. 1-0 till mig mot Anna i löpning med slalomhjälm på huvudet, en ishockeypuck balanserandes på en hockeyklubba.

Andra stoppet var på orten jag växte upp. Där mötte jag Ida. 1-1, jag förlorade i grenen hålla boll mellan knäna, balansera ägg på sked i munnen. Jag skrattade så att jag höll på att svimma.

Vi stannade kvar på orten och jag utmanade Maria i "tampong i flaska", 2-1 till mig.

Vidare till nästa ställe. Jag och Carro tävlade i att linda garnnystan. Och trots att jag trodde att jag skulle vinna förlorade jag STORT!

Sista platsen blev hemma hos Cilla och efter lite påfyllning med ostar och kex möttes jag och Cilla i "bita-i-äpplet-doppa-ansiktet-i-mjöl-och-leta-efter-sockerbitar", vilket jag också förlorade. Vid varje förlust fick jag också svara på olika frågor om mig och Niclas.

Massage och ljusvisning stod också på agendan under kvällen tillsammans med massor av skratt, stoj och babbel. Vi avslutade med  middag och att titta på alla bilder från dagen. Alla platser hade en betydelse och alt mynnade ut i alla de killar jag varit kär i under årens lopp, före N förstås.

VILKEN UNDERBAR DAG!

Tack mina underbara, helt fantastiska, älskade vänner!

(tyvärr hade jag ingen kamera med mig, förutom mobilen. men när jag fått de andra tjejernas foton kommer det fler här)

Picknick i det gröna. Maria vann "Hippabingon"

0 kommentarer: