måndag 14 februari 2011

i stort och smått


...för alla tips och råd jag får från er. I stort och smått. Tack!

Halsbrännan är på besök igen. Efter ett par dagars ihärdigt brännande sist så blev det faktiskt bättre. Men nu har det varit besvärligt ett par dagar igen, så idag inhandlades Gaviscon - hoppas det hjälper!

5 kommentarer:

Kristin sa...

usch för halsbränna i flera dagar!hoppas det hjälper!tror jag ska prova gaviscon jag med som omväxling.Mina andra håller på att ta slut!Är ett måste för mej att ha nått hemma mot halsbränna.kram

Anonym sa...

Hej Hopp.
Gaviscon är det enda som hjälpt mot min halsbränna under mina graviditeter. Men dom där är VIDRIGA, det är som att tugga på en brustablett, fastnar i tänderna och smakar vidrigt (tycker jag). Den i flytande form är myyycket lättare att ta, det går fort att ta en "hutt" direkt ur flaskan och verkar på en sekund. =)
Hoppas du får buckt med halsbrännan. Kram Veronica

Jessica sa...

Ja, jag tipsade ju om den tidigare, det är den enda som hjälper mig vid halsbränna och utan Gaviscon under graviditeten med A hade jag nog blivit skvatt galen. Den är inte mysig eller god att ha i mun, men den funkar så jag stod ut ;)

Hoppas att den hjälper dig lika bra. Kram

Jessica sa...

Hoppas att de hjälper dig lika bra som mig.

lilla angelyne sa...

Kristin - Hoppas de hjälper för dig! Vad har du haft innan?

Veronica - Ok! =) Jag hoppas att jag kommer tycka bättre om dem. Jag har ju dessvärre lite svårt för flytande mojs. Nåväl, huvudsaken är ju att(om) de hjälper!=)

Jessica - Ja, jag hoppas att de funkar. Idag har jag varit halsbrännefri så jag har inte testat än. Hoppet finns än! =)


Kram till er