Recept - på ett ungefär.
Falukorv
Tomat
Morot
Palsternacka
iMat
Tomatpuré
Paprikapulver
Peppar
Lökpulver
1. Snitta korven.
2. Hacka Tomat, Palsternacka & Morot. Vi lade Palsternackan och Moroten runt om korven i den ugnsfasta formen.
3. Tomaten lade vi i iMaten (1 dl ca) tillsammans med lite tomatpuré (för lite färg) och kryddorna.
4. Häll på såsen på korven.
5. Lite ost on the top.
Vi hade den i ugnen i ungefär en halvtimme på 200 grader, men förlängde lite med lägre temp eftersom moroten och palsternackan var lite hård (ett annat alternativ är ju att förkoka dem lite).
Det här var verkligen en höjdare. E som inte varit helt förtjust i att äta efter sjuksvängen åt en hel portion.
Vi serverade med potatis.
0 kommentarer:
Skicka en kommentar