måndag 2 augusti 2010

nemas problemas

Så kom en måndag, igen. Det går över mitt förstånd hur veckorna kan gå så snabbt. Jag hänger inte med. Det är augusti vilket betyder att jag börjar skolan den här månader. Den HÄR månaden. Lite nere kände jag mig igår när jag såg i tidningen att barnsköterskeutbildningen i Falun ska läggas ned. Det var ju den jag tänkt mig i framtiden. Det innebär alltså att även specialistutbildningen måste göras på långt håll. Tur är att det är långt kvar. Mycket kan hända.
Idag besökte jag och E pappaN på jobbet. E flirtade hejvilt med alla sjukgymnaster och arbetsterapeuter. E är en riktig liten spexare som älskar när man skrattar åt alla tok hon har för sig. Vi tog med oss pappaN till BVC för 10månaderskontrollen. Och E hon visade alla sina färdigheter redan i väntrummet när vår sköterska kom för att hämta oss. Hon sparde heller inte på krutet utan rabblade hela sitt ordregiser för en mycket imponerad sköterska. Vikt och längd är helt enligt kurvan. En kanal över (ja, faktiskt - trots att det känns som att det är en kort tjej) på längd och en halv över på vikten. Nemas problemas.




Det blir inte mycket gjort om dagarna nu för tiden. Det är full fräs och när det inte är det har liten svårt att komma till ro, vilket innebär att jag oftast är bunden till famnvaggande. Mysigt förstås men inte vidare effektivt. Om kvällarna blir det i bästa fall lite tid över och som avkppling pysslas det för tillfället i Lilla litens bok. Snart är det 1 årsdag och då ska boken stå klar!

2 kommentarer:

Frida sa...

Flitigt Sandra:-) Jag har inte ens hunnit börja med Gretas bok än, *morr*
Ska försöka ta tag i det jag med, när tid finns:-)

kramen

Frida sa...

Flitigt Sandra:-) Jag har inte ens hunnit börja med Gretas bok än, *morr*
Ska försöka ta tag i det jag med, när tid finns:-)

kramen