torsdag 6 maj 2010

underbara människor

Dagen som började med så strålande väder vände och blev grå och mulen. Det har i och för sig inte gjort mig och Eira ett dugg eftersom vi har spenderat dagen med allra bästa Frida och Greta. Mysigt! Vilken tur vi har som har så härliga vänner.

Idag kom ett paket på posten. Åter igen en present från Eiras gudfar Stefan. Även denna gång en marimekkobody. Det är verkligen helt underbar! Någon dag ska jag visa den för er, men ikväll var fröken fräken så trött att hon knappt ens orkade sprattla ur pyjamasen...;-)
Hur som, Tusen tack fina Stefan!

Mormis ringde tidigare att någon platerat blå penséer hos Troysan. Det visade sig vara kyrkogårdsarbetarnas verk. Jag blev både rörd och glad att det finns så omtänksamma och snälla människor. Imorgon ska jag försöka hinna dit och tacka dem.

2 kommentarer:

Ida Signe Li ^^ sa...

Så fint av kyrkogårdsarbetarna :) Har läst tidigare att det är problem med sorkar, hoppas verkligen att de ger sig nu. Blommorna just där betyder så mycket mer än några andra blommor, så jag hoppas att sorkarna hittar exempelvis en fin trädgård att tugga på istället. (Bara för att jag önskar det så kommer min framtida trädgård invarderas av djur som vill äta, eller hur? Karma och sånt :P)

Ha en fin helg!!

lilla angelyne sa...

Signe - Jag hoppas också att det ger sig, vad gör man annars!? Anticimex? Haha, jag hoppas också att de förlyttar sig till en trädgård. Om jag har inflytande hos sorksläktet så ska jag be dem att de för all framtid håller sig borta från både din och min framtida trädgård. ;-)

Kram