onsdag 7 april 2010

full rulle

Det här är en allt vanligare syn i det EiraPeiriska hemmet. Så fort vi vänder ryggen till hittar liten nya platser att utforska. Stolsbenet var säkert mycket kallt och härligt mot tungan.

Idag har det varit full rulle från morgon till kväll. Imorse hade vi tid på BVC för att få en snabbkurs i babymassage (pappa N har testat som hastigast här på kvällen, men Eira hade ingen ro). Där slutade det med att mamman och pappan fick testa på dockor eftersom E inte heller då stämde in på vaken & lugn som krävs för massagen. Lite hastigt blev det med lunchen och sedan bar det av ner till gula villan. En liten bebishög busade och försökte ta varandras leksaker medan mammorna fick prata av sig och dricka lite kaffe. Runt tre-halvfyra blev bebisarna trötta och mammorna packade ihop. En liten runda på stan blev det (som vanligt;-)) för att undersöka om det kommit in några fina (bebis)kläder. Vi brukar ta en promenad innan vi går hem, så också idag med sällskap av Linda & Alva en bit och sedan Sofia & Albin runt stan. Småskruttarna sov hela vägen. Eira vaknade, mycket upprörd av matbristen när vi nästan var hemma. Väl hemma hade pappan städat, handlat och lagat mat. LYX!

Nu har den lilla somnat och jag ska ta en låång dusch. Väldigt synd (eller bra) är det att den där glassen tog slut igår. Den hade varit finfin efter en sådan trevlig dag.



2 kommentarer:

Sandra Rönningen sa...

Så söt hon är er lilla skrutta!! Och va fort det går! Idag så vände Atle på sig från rygg till mage men jag missade det hela... Det verkar som att det blir så med allt nu när det är andra barnet. Men vi lär väl få se fler gånger när han vänder sig :P

Hoppas allt är bra trots tråkiga ekonomiska saker... Det är fasiken inte roligt att behöva betala pengar som inte existerar... I torsdags körde jag sönder plasten som sitter under motorhuven i ett gupp (eller rättare sagt ett jävla hål). Och det känns ju bara så fruktansvärt onödigt och dumt och tråkigt när det inte finns några pengar över att lägga på sådana saker. Johan tröstade mig dock med att det finns silvertejp =) De är bra att ha ibland de där männen =)

Kram Sandra

P.S. Ni får gärna säga till när ni åker hit upp så kanske vi kan ta en fika nere på lagret eller nått? De har fått in Villervallas sommarkläder nu ;) D.S.

Mia sa...

Hej!
Du har fått en award av mig. Älskar att följa din blogg!
Kramar Mia