söndag 21 februari 2010

heja, heja





I går när Sveriges grabbar tog guld och brons hade familjen på berget redan somnat. Jag vaknade på soffan av allt på tumult tvn, väckte N och vi konstaterade att det visst gått bra. Längre än så kom vi inte utan somnade istället om. På soffan. Imorse insåg vi iallafall vilken enorm prestation vi gick miste om att se. Tur för oss gick det repris idag och även om vi ju visste hur det skulle sluta var det galet spännande och OJ vad vi hejade!

När vi väntade Troy inhandlades ett par Sverigestrumpor. Vi skulle ju vara hemma med nyfödd pojke just under sommarOS '08. Strumporna har legat oanvända (nja, jag vill väl inte påstå att jag tycker att de är läckra) tills idag. För vad kan passa bättre att använda en dag som denna när vi precis sett ett suveränt lopp (och för att fira de tidigare fantastiskt presterande tjejer och killar som också tagit medaljer i OS). Eira sprattlar glatt och försöker fånga sina knallgula fossingar.

1 kommentarer:

Sandra Rönningen sa...

Gårdagens prestation är ju helt sjukt fantastisk! Var tyvärr inte hemma under kvällen men vi såg det idag. Och det var lika spännande ändå! Vilka söta små strumpor på ett par söta små fossingar =) Hoppas din helg är toppen! Kram från oss i Hackmora