lördag 16 januari 2010

flaska?!

Eira tycks ha glömt hur man suger på flaskan. I dagarna tre har vi testat. För hon har ju kunnat. Hur lätt som helst. Och villigt. Nu vägrar hon. Hon skriker så fort flaskan nuddar läpparna. Jag lyckades efter lite smyg och då hon ätit sig mätt från bröstet busa henne på gott humör och då var hon relativt nyfiken på flaskan, smakade lite försiktigt också. Men att hoppas på att hon vill ta den, så att vi kan gå på bio imorgon, kanske är lite väl optimistiskt. Vi testar väl imorgon bitti igen.

En liten uppdatering ang. "mjölkläckageproblematiken" är att det fungerar mycket bättre nu. Kanske beror det på att Eira vaknar och äter sisådär fyra timmar tidigare nu, så att det inte hinner bli överfullt och det är väl det positiva med denna nya nattrutin (alltså första målet redan klockan 5, istället för 9). Hur det kommer att bli när (OM) det blir hela sovande nätter igen återstår att se. En dag i taget.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja d e bara att kämpa på å jag tror att hon tar flaskan om d inte finns någon mammatutt i närheten just då, lycka till<3 kram till er

Frida Utter Eriksson sa...

Hur har det gått med flaskan? Blir det nån bio för er:-)?
Hoppas det funkar så ni kommer iväg!

Kram!

Frida Utter Eriksson sa...

Just ja. Du frågade var jag köpt badbyxorna. Red Limit är svaret:-)
169 kr. Såg att hon hade ett par kvar i samma färg. Annars var det slut! Så skynda dit nu så vi kan bada tillsammans sen:-)