fredag 8 januari 2010

avbrott från rutinerna

Vad har vi gjort idag?
Det känns som om dagen har varit evighetslång, medan tiden bara har hastat förbi.

Bara sådär förändrades våra nattrutiner. Två nätter i rad har donnan vaknar runt 2, superpigg och pratglad. Eftersom jag minsann hårt håller på att det i sovrummet ska vara tyst och mörkt har hon legat där och finurligt gurglat för sig själv. Sådär har det hållt på, fram och tillbaka till sju. Då har hon ätit och somnat om. Två nätter är ovant för en mamma som annars har haft turen att få sova.

På förmiddagen kom svärmor/farmor förbi med lite presenter...som vanligt. Det besöket löstes av av mormis som kom med gamla fotografier. Hela eftermiddagen satt vi sedan och pysslade med scrapbooking. Min morbror fyller 50 och jag har fått äran att använda mina färdigheter i scrapping, till ett collage. Det så fantastiskt roligt. För en tid sedan började jag scrappa digitalt. Det är annorlunda mot det tidigare klippandet och klistrandet. Många timmar vid datorn skulle behövas för att träna. Några minuter här och där får räcka - så länge.

Nu börjar snart Let's dance... Spännande!

1 kommentarer:

Malou sa...

Hej Sandra! Självklart ska ni komma förbi på fika någon dag!! Vi pratade ju om det för ett tag sedan.. hur ser det ut nästa vecka? kRAM