söndag 17 januari 2010

15 veckor


Nej det blev ingen bio. Vi har försökt åtskilliga gånger med flaskan, men lilla liten vägrar. Eller vägrar och vägrar, hon tittar på oss som om vi var tokiga. Hon tuggar lite på nappen och gnider den fram och tillbaka, men mer än så och hon skriker. Det är ju inte många veckor sedan det gick hur bra som helst med flaskan. Kan hon verkligen ha glömt? Hoppas att detta (som mycket annat) är tillfälligt och att det ordnar upp sig när det blir dags för välling och sådant. Gärna lite tidigare förstås.


Eira är idag 15 veckor. Det är en bestämd tös som vet precis vad hon vill, hon är heller inte rädd att använda rösten för att tala om det. Att prata och sjunga är det roligaste som finns, tillsammans med att stå och hoppa i knät. Varje dag är en underbar gåva - älskade lilla vän.


3 kommentarer:

Alexandra sa...

En underbart söt liten tjej! Härligt med stark vilja, det ger barn sån personlighet :-)

Linda sa...

Äh fina fina Eira! En sån härlig blandning av er båda föräldrar man ser i henne.

Gustav vägrar också flaskan. Jag var till tandläkaren förra veckan och Gustav var hemma m pappa. Det har gått jättebra med flaskan förut, men när Oscar skulle mata blev det tvärstopp. Hoppas på att det är övergående här med!

Kram!

martina sa...

Söt som socker är hon:):) Isabelle är inte heller nå förtjust i flaskan, hon gör också en sån där min,typ tror ni att jag är dum i huvvet och tar den där plastiga flaskan framför tutten, no way min:P:P