onsdag 11 november 2009

änglatofflor

Idag har vi besökt BVC där läkarbesök stod på schemat. Lite nervöst, trots allt. Vilket var obefogat då lilla Eira följer sina kurvor och har alla reflexer man ska och god ledrörlighet i höfterna. Nu för tiden är det en lilla liten som väger 4500 och ståtar med 56 hela cm. BVC-sköterskan frågade om E någonsin är ledsen, eftersom hon inte visat en tendens till tårar på besöken. Och visst kan hon gråta och skrika lilla damen, men allt som oftast är det en nöjd och glad tjej. Innan vi gick fyrade hon av ett av sina helt underbara leenden och fick givetvis stående ovationer.

Vi promenerade till och från BVC och sedan tog vi en tur ned på stan för att hämta ett efterlängtat Lundmyrpaket. Eira, som brukar sova skönt i vagnen låg vaken hela vägen och tittade och tittade. Allt är spännande. Särskilt mamma och filuren som hänger i vagnen. Underbar.



En nyduschad liten Eira, med änglatofflor på fötterna. Änglatofflorna (inhandlade i Thailand) som väntat på små fötter ända sedan augusti 2006 då vi bestämde oss för att vi var redo för barn. En lång resa.
/

4 kommentarer:

Veronica -Jag har hållt en Ängel i min Famn. sa...

Duktig liten tjej som växer och frodas enligt konstens alla regler och vilka underbara små tofflor. Vi har oxå en *pepparpeppar* väldigt nöjd och lugn tjej här hemma, men det kan väl ändra sig snabbt... =) Kramkram// Veronica

Anonym sa...

Hon är verkligen underbart fin, eran lilla tjej! =D
Tack för en otroligt värmande kommentar. Att några ord kan göra så mycket!
Stor kram.

Line sa...

Så supersöta tofflor :)

martina sa...

åhh vad söt hon är:):) måste vara ett speciellt ögonblick för er när hon använda tofflorna första gången:):) härligt att det gick så bra på läkarbesöket, är väldigt nervös för vårat besök också:):) kramar