onsdag 2 september 2009

ny kontroll

Så kan då dagen 35+6 snart läggas till handlingarna. Tänk så viktig tideräkningen är ändå. I sorgen efter Troy har det varit en hjälp att räkna timmar, dagar, veckor och månader. Vid passerandet av årsdagen försvann det yttersta behovet. Ett år är lång tid - det är ett konstaterande. Kanske blev det då ännu viktigare att räkna ned månader, veckor, dagar, timmar till den dag då vi äntligen får hålla vår lilla liten. Sorg och lycka hand i hand.


Idag har vi återigen varit i Falun för kontroll. Egentligen var det inte riktigt dags för ännu en viktuppskattning, men drJW gjorde en ändå och bebis växer på sig - dock väldigt svårt att veta exakt eftersom det svänger väldigt vecka till vecka. Det optimala är kontroll med två veckors mellanrum. Vi vet dock att vi nog med stor säkerhet passerat 3kg-sträcket. Älskade älskade lilla liten. Undersökning av det onda revbenet och ja, det verkar med största sannolikhet vara orsakat av en liten människas starka fossingar.

Den stora anledningen till dagens besök var den fruktade förlossningsplaneringen. Så här i efterhand känns det ändå bra. Det måste bara gå bra. Vad som blev bestämt håller vi nog lite för oss själva, ett tag till. Helst önskar vi att bebis vill komma ut själv, men blir det långdraget har vi en plan B - skönt.


Förresten - det börjar dyka upp fler och fler "lilla liten". Spännande.


0 kommentarer: