måndag 27 juli 2009

barnvagnarna har flyttat in

Fler och fler saker tyder på att vår familj ska utökas. Här och var finns spår efter någon som ännu bara satt sina små fotavtryck i våra hjärtan. Älskade Lilla liten. Idag hämtade vi hem vagnen. Ett stort steg. På semestern inhandlades även en sulky som passar till babyskyddet, så det lilla rummet ser numer ut som en barnvagnsparkering. Det inger hopp.

Några fler inhandlingar på Barnens hus i Borlänge blir det dock inte. Surare personal får man leta efter. Med det sagt ska jag inte dra alla över en kam. Men under de besök vi gjort där har vi mest känt oss i vägen och besvärliga (men nog ska man väl kunna få protestera mot att man fått fel vagn utan högljudda suckar och servicekänsla verkar helt saknas hos en del av personalen som helt enkelt genom sin uppsyn verkar avsky allt och alla - särskilt gravida).

På förmiddagen besöktes även specialistmödravården. Lilla liten mättes och verkar, enligt dr A-K må alldeles utmärkt. Bebis följer sin kurva och ligger fortfarande ca 7% över medelkurvan. Bebis har (som misstänkt) placerat sig med rumpan nedåt, men har ännu några veckor på sig att vända sig till rätta. Vi kommer nu gå på mycket tätare kontroller, har tid redan nästa vecka, där det även kontrolleras fetalt hemoglobin. Min vikt har dock avstannat, men svullnaden har lagt läger i fötter och händer.

Efter lunch hade vi även til hos auroraBM I. Jag har svårt att våga tänka på förlossningen. För mig känns det omöjligt att gå över vecka 38, men mitt förstånd säger att det ju inte är säkert att bebis är redo då. Jag förstår mer och mer farorna med igångsättning, även om det är det som i mitt mindre klokare förstånd känns som det bästa.

Nu väntar lite mat och sedan fötterna i högläge.

2 kommentarer:

Caroline sa...

Hallå där! Då hittade jag på dig också :) Va trevligt att få följa er också nu!! vad blev de för barnvagn? Vi får se till och träffas när de små behagat att komma :) Kram från Caroline (föräldragruppen)

Linda sa...

Åh vad mysigt att ni fått hem vagnen! Snart kommer den fyllas av er lilla kärlek, så underbart!

Fy för sura personalen! Riktigt tråkigt, speciellt när vagnköp är så stort och givetvis ska det ju bli rätt. Det finns några surkart på babyproffsen med...

Underbart att det gick bra i måndags. Vi tyckte mkt om dr A-K. Skönt att de håller koll på er och att ni får den hjälp ni behöver.

Ta hand om dig/er. Kram!