tisdag 14 april 2009

effektivitet i bubblan

Idag har jag pluggat. Verkligen pluggat. Grupparbete största delen av dagen och sedan artikelgranskning eftermiddag och kväll. Jag har varit hyfsat effektiv. Det är bästa att passa på.

För övrigt är jag riktigt trött. Varken jag eller N kan minnas att jag vid förra graviditeten var riktigt så här trött. Det värker i hela kroppen om jag inte får sova. NU. Imorgon ska jag till bm. Kanske dags att kolla blodvärde igen. Fast jag tror mer på hormoner. Jag har ju varit duktig och ätit järntabletter. Varje dag. Nästan.

Vi var på "Barnens hus" igår. Första gången vi vågar oss in. För denna gång. Där gick vi. Hand i hand, blåhållande. Fingrade lite nervöst på vagn och babyskydd. Men inget känns som rätt tid. Jag kände mig malplacerad bland alla lyckliga stormagade föräldrar. Det kanske är för tidigt. Just nu räcker det att befinna sig i vår lilla bubbla. Med vår lilla bubbla. Älskade liten som allt oftare ger sig till känna. Vi stannar här.

1 kommentarer:

Linda sa...

Åh, jag känner igen tröttheten. Det är lika här, jag är så vansinnigt trött att jag kan somna var som helst.

Vi har inte heller vågat köpa något ännu. Eller jo ett par små tofflor precis när vi plussade, men det känns så abstrakt, läskigt. Det får nog helt enkelt ta den tid det tar. Vi känner som ni när vi är ute och tittar. Vi går direkt om det kommer några andra föräldrar.

Vilken vacker mage du har fått!

Hoppas det gått bra hos bm idag

Kram!