torsdag 16 april 2015

vägar

Vid det här laget torde jag ha lärt mig att livet tar sina egna svängar. En del påstår att man aktivt kan välja sina vägar men min erfarenhet är att jag mest får följa med. Vare sig jag vill eller inte. Försöker att välja allt jag kan men den här gången vann jag inte. 

Jag hade hoppats på lugna mysiga dagar hemma med vårt älskade nytillskott. 
Istället är vi tillbaka i Falun. Jag fick för två dygn sedan vansinnigt ont i ryggen och strax efter även feber. När jag knappt kunde stå på benen åkte vi in till sjukhuset akut. Det slutade med inläggning. Infektionen är än så länge utan fokus då inga odlingssvar har kommit. Man misstänker dock njurbäckeninflammation eller infektion i livmodern. Jag hade hoppats på klar förbättring idag men crp hade fördubblats sig och febertopparna bryter fortfarande igenom.

Nyss var familjen här och sprudlade lite energi. N har varit på provtagning och EEG med D. Känns märkligt. Det brukar vara jag som sköter sådant. Jag och Unni besökte BB för extra koll på vikten då mjölken kan påverkas av feber och infektion. 

Önskar så innerligt att det här snart är över. Vill bara komma hem och lära känna allt nytt. <3

4 kommentarer:

Anonym sa...

styrke-kramar från gammel-moffa <3

Nygårds helle Jonsson sa...

kram fina <3 hoppas du/ni får komma hem snart.

Robert & Elisabeth sa...

Va ledsen jag blir.
Att skicka fina utrop och styrkekramar känns förmätet då jag läser vad du o din familj tvingas gå igenom.
Men det är det enda jag har. Jag älskar dej o din familj fast vi egentligen inte känner varandra.
Jag skickar kramar och goda tankar och naturligtvis så pratar jag med Jesus om dej o det du får utstå. Han har sagt: Bed och du ska få.

Terese sa...

Å nej... <3 Viken tråkig start... Styrkekramar från oss också!