tisdag 24 mars 2015

allehanda

Dagarna går långsamt. Jag försöker hålla efter så gott det går hemma men jag är vansinnigt otympligt. D har dåliga dagar och vill bli buren. E vill leka, helst sittandes på golvet med allehanda tålamodsprövande lekar och pyssel. 

Snart snart. Imorgon är en dag i planen. Vi får se vad den ger. Jag känner mig stressad. Vi försöker planera så gott det går. En förlossning är ju dock inte så "planerbar". Det är framför allt kring D det är stressande. Vad händer om hon blir dålig? Bara hon får det lugnt så hoppas jag att det kommer gå bra. Vi får försöka minska triggande stimulin så gott det går.

N var på läkarbesök idag. Äntligen, efter 1 års väntan. Bra läkare som redde ut en hel del frågetecken gällande allergier. Nu hoppas jag att han kan få må bättre. Min man. Den trygga och starka. Som aldrig klagar. 
Nu hoppas vi på rätt mediciner och anpassning av omgivningen. 

1 kommentarer:

Helle sa...

Håller tumme på att D får ha lugna dygn när det väl är dags för lillskrutten att komma ut. Spännande att få höra vad det är för en liten personlighet.sååå tråkigt att jag och T inte kan komma på familjeträffen. Vi sitter på tåget då. Kram