fredag 10 oktober 2014

spirande hopp

Fyra timmar efter vaccinationen kom första krampen. Inte helt oväntat. Mitt i korridoren på barnmottagningen och lite ståhej blev det. Ds neurolog hämtades och jag tror att det var första gången han såg en kramp av det slaget (på Disa, förstås).
I mina ögon var den inte jättestor men lite skrämmande känns det av sådana reflektioner. Har jag blivit van? Vill aldrig vänja mig. 

Vi har haft en lugn hemmadag. E fortsätter leka med alla leksaker från födelsedagen, så roligt att så många prickat rätt i vad hon gillar. Allt från kläder till pyssel. 

Läkarintyg till avbokningen är fixat. Vemodigt. Hoppas att det löser sig smidigt. Jag blir själv med tjejerna när N åker. Inte helt bekvämt med tanke på vaccinet, men misstänker att det blir svårt med backup så vi får helt enkelt se till att klara det. Glad för FaceTime också för vi kommer sakna pappaN. 

I hjärtat har ett av alla orosmoment lugnats. Ett lager av lycka och tillfredsställelse har landat. Dessutom har den senaste veckan fört med sig en mängd andra glädjande nyheter och än gång spirar hopp om livet.

I övrigt vet jag att det togs farväl av en kämpande själ idag.  Livet är förunderligt. Hopp och förtvivlan om vartannat. Hela tiden. 

4 kommentarer:

Jenny sa...

Vill krama dig min fina fina vän ❤️

Terese E sa...

Skulle gärna vilja erbjuda mig att hjälpa till när N är borta, MEN jag är förkyld och vill verkligen inte göra saker och ting värre... Och sen kan förlossningen starta när som helst, så jag är inte pålitlig på det hållet heller.

lilla angelyne sa...

Jenny - Och jag vill krama dig! ❤️

Terese - Fina du! Viljan värmer gott i hjärtat. Krya på dig och hoppas du hinner piggna på innan det drar igång. Tänker på er!! ❤️

Terese E sa...

Tack Sandra! Vi mår bättre nu än för några dagar sedan i alla fall, men kryar gärna på oss lite till. Om det är något jag kan hjälpa till med i veckan så är det bara att du hör av dig, så får vi se hur förutsättningarna är. Kramar