onsdag 17 juli 2013

oönskade

De sista sparkarna. 5 år utan. Den 17e juli var sista gången jag kände sparkar. 

Idag har jag varit med D för att lämna biopsi inför en forskning om Dravet. Jag hoppas att bidraget kan leda någonstans, någongång. 

Avskyr. Oönskade dagar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stor varm kram till dig. ❤
Jenny (Linn)

Johanna sa...

Åh Sandra, det var längesen jag var in här, alldeles för längesen märker jag. Tårarna sprutar när jag läser om eran dagliga kamp. 5 år, jag glömmer aldrig hur ledsen jag blev när jag fick reda på det ofattbara att ni mist eran son, kan inte ens föreställa mig eran smärta. Jag går alltid och hälsar på Troys plats när jag är på kyrkogården hos Johan... Det är alltid så vackert där.

Jag visste inte att ni fått diagnosen ställt på Disa men nu förstår jag att det är Dravet syndrom, kan inte säga att jag vet mycket om den men jag har ju jobbat lite inom området förut så jag tror vi pratade en del om just dravet. Jag önskar så att det fanns något man kunde göra för att hjälpa er, Jag tänker på er ofta, ni är hjältar det hoppas jag att ni vet, så mycket styrka och kärlek ni har trots eran ständiga kamp. Jag önskar som sagt att jag på något vis kunde hjälpa er från orättvisan, finaste Sandra... All värme lycka hopp och kärlek till er. Ni är fantastiska!