fredag 31 augusti 2012

sista dagen

Det var min sista dag idag. Sista dagen som föräldraledig mamma. Iallafall för denna gång (om det nu någongång skulle bli fler gånger).

På måndag börjar min slutspurt. En vecka i skolan och sedan 16 veckor vfu. Klar!

Det var pappaNs sista dag också. Väldigt hastigt gjorde han sista arbetspasset på sin arbetsplats. För honom väntar nu fyra månaders föräldraledighet och sedan börjar han nytt jobb. Spännande! Så bra han gjort det, min man.

Avslutade dagen gjorde jag hos en go vän på meandiparty. Alldeles för mycket fint för att plånboken ska räcka till, men lite nytt blev det förstås.

Jag önskar er en fin helg!

6 kommentarer:

Emma sa...

Önskar dig lycka till med slutspurten.
Snart färdig nu :o)

lilla angelyne sa...

Åh, tack! <3

Alexandra sa...

Lycka till Sandra, sista terminen går fort och du kommer lära dig mycket! Snart är du klar!

Roligt att N fått nytt jobb att komma till efter pappaledigheten, grattis till honom!

militich sa...

Vad är meandiparty? Vad spännande att det är slutspurt nu!! Du är v Poerkligen en förebild som kämpar på med studierna i alla lägen. Tycker det är så beundransvärt! Grattis till sambon, nej vänta, till maken för nytt jobb!

lilla angelyne sa...

Tack Alexandra! Jag hoppas att det går fort, samtidigt som jag känner mig livrädd för att stå på egna ben. Om det nu finns jobb ;-)

Ja, det är roligt för N som få lite kortare pendlingstid också! :-) Hoppas att du och familjen mår bra!

lilla angelyne sa...

Meandi (me&i) är kläder (från början barnkläder, men nu också vuxenkollektion), jättefina och bra kvalitet (meandi.se). Tack för peppingen. Jag känner mig inte som någon förebild, men jag kan känna att jag gjort det bra iallafall! :-) Kram