onsdag 6 juni 2012

kaos

Vi är hemma. Efter kaotiska dagar. Tack och lov har vi haft bästa gudmor/moffa I här som hjälpt oss med allt mellan himmel och jord. Vad skulle vi gjort annars?

D krampade av en infektion som nu resten av familjen också fått. Inklusive mig som ska skriva tenta imorgon. Dålig timing!

Det blev N som fick vara med D på sjukhuset efter att vi bytts av på måndag morgon. Stackars E fick hoppa runt för att jag skulle kunna göra redovisning i skolan. Vi hämtade dock hem dem igår efter att de fått göra EEG tidigare än planerat. Det preliminära svaret var inte positivt vilket ligger som en sten i magen. Men än har vi inte fått någon genomgång med vår neurolog.

Nåväl. Nu ska jag repetera för sjuhundrafyrtionde gången de olika neurologiska sjukdomarna som kan komma med imorgon. Epilepsi är en av dem, fördel kanske?

Håll gärna en tumme, eller tre imorgon. Det kan behövas!

1 kommentarer:

Annica sa...

Håller tummarna för ditt plugg men även för Disas hälsa.. Önskar så att jag kunde göra nåt för er och inte bara läsa om allt det hemska..Tänker på er väldigt ofta(vad det nu hjälper) Kramar till er