måndag 14 maj 2012

alive

Det är sant. I'm alive. Även om det tidsmässigt nästan verkar som en omöjlighet. Eller nä. Så illa är det inte. Men det skulle onekligen behövas några fler timmar per dygn.

Så, vad har hänt sedan sist?

Onsdag - Peditrikföreläsning. Å, vad jag kände mig hemma. För en gångs skull kände jag att jag faktiskt kunde något och det är DÄR jag vill vara. Jag och E åkte på cirkus med F&F. Roligt! E gillade djuren bäst. Frågar man henne vad hon tyckte om cirkusen funderar hon och säger varje gång att det roligaste var att Disa ska få följa med nästa gång. Sötnos!
Torsdag - Jag och K (som är härifrån stan) åkte iväg till D som bor i lilla grannstaden för grupparbete. Vi lyckades bli klara vilken innebär att vi kan ägna resterande avsatt grupptid till att plugga på egen hand inför tentan.
Fredag - Långdag med peditrikföreläsningar som var minst lika intressanta som tidigare. Hade ett samtal med läraren efteråt och kände mig peppad inför framtiden. Bästa Ida åkte från Örebro och hämtade upp mig på vägen. Vi hann snicksnacka lite på vägen hem iallafall.
Lördag - Familjen åkte till Stockholm för att fira moster/gudmor Mia och hennes bonusdotter I. En kortisstund, men mysigt.Jag och moster/gudmor Mia


Söndag - Familjedag med storhandling och utelek i lekpark och cykeltur.


Systrar bus & lek. Envisa fialottan som slitit av sig mössan som vanligt.

Måndag, Idag - Långdag med psykiatriföreläsning. Intressant men inte på långa vägar som pediatriken.


Sådärja. Nu är jag på banan igen. Imorgon har jag hemstudier, skönt!
För övrigt så har jag kommit in fint i klassen, tycker jag. Många trevliga tjejer och det finns också flera killar i klassen (vilket det annars kan vara lite ont om). Det är en klass som är ambitiös och frågvis. Det är alltid mycket diskussioner och jag har fått uppfattning om att alla är hjälpsamma med varandra. Knappt fyra veckor kvar av den här terminen. Avslutningsdagen är bokad, liksom kyrka. Spännande!

1 kommentarer:

Emma sa...

du har verkligen full øs men, snart så är du färdig. SKØNT før dig. :o)