onsdag 4 april 2012

påskplantering

Pjuh. Fartfyllda dagar.

Jag får lätt svid i magen av stress. Särskilt eftersom jag försöker att behålla allt inom mig för att inte påverka barnen för mycket. Ibland rinner det över.

Igår skulle jag ner till mvc på förmiddagen. E drog vinstlotten som fick gå med mormis till tågstationen och titta på tåg. Mormor fixade lunch och vi åt innan det var dags för rytmik. Kul med många "nya" på besök. E njöt av allt bus och D skruttade omkring som vanligt. Efteråt blev det lite lek i lekparken och sedan åkte vi för att hämta pappaN på jobbet. Hastigt och lustigt begav vi oss sedan till stora staden för lite impulsshopping.

Idag hade vi bestämt med mormor att åka till gravarna och plantera lite påskblommor. Både mamma och Troy fick fint vid sina viloplatser. Lite svårt dock med tjälen som fortfarande inte helt gått ur, men lite mer sol så ska det väl snart gå att plantera på riktigt.

2 kommentarer:

Zandra sa...

Å så fint Troy gubben fick det <3

Jaha så ni bor i Avesta vad roligt. Ja precis det är vid den stora hästen, Shellmacken (?) tror jag de va :-) Var ju tvungen att ta ett kort på den lilla hästen :-) bloggskadad hihi.

Jag hoppas ni får en fin och frisk påsk!
Kramar

Lillan28 sa...

va fint ni gjort!!<3