fredag 30 mars 2012

uppdaterad mama

Heja fredag!

Men usch vad veckorna går fort. Vi fyller visserligen dagarna med massa skoj, så det är inte rätt att klaga. Men å vad jag vill vill stanna här och nu ett tag till. Njuta.

PappaN missade bussen imorse (eftersom jag bad honom att fixa välling till D). Skulle han ta senare bussen skulle han behöva jobba över på eftermiddagen - tråkigt på fredagen. Så han fick ta bilen, trots att jag egentligen behövde den för babysången. Fast. Allt blev faktiskt toppen. Jag smsade farmorn om att E inte skulle komma till henne (som hon brukar när jag och D går på babysång) eftersom jag inte skulle hinna ta mig över hela stan gåendes. Men bästa svärmor erbjöd sig att möta upp oss och ta med E hem. Efter lite lock om cykeltur och fågelmatning på Holmen tyckte också att det var en toppenidé. Och på väg ner på stan var jag lite impulsiv och sprang in till frissan och kollade om det fanns någon drop-intid idag. Det fanns det. Så när jag och D varit på sång (jättetrevligt som vanligt) lämnade jag av D hos farmor och åkte själv ner på stan. Tänk så bra allt kan blir fast det inte blir som det var tänkt från början.

God kväll önskar en uppdaterad mama.
Märkligt att det ser ut som om jag har blåa ögon dock. För i verkligheten är de gröna. 

10 kommentarer:

Linda sa...

Åh, snygging där! Vilken fin frisyr på en fin tjej! <3

Saknar er! Kramis

sanna frää sa...

wihoo vilken läckerbit!! älskar dej <3

Line sa...

ooo modigt och såå snyggt!! :) hoppas ni har en mysig helg! dom där rosa plyschbyxorna var jättesöta! Kram kram

Linda & Alva sa...

Vad fint det blev :)

lilla angelyne sa...

Tack! <3

Emma sa...

Jättesnyggt! =D Det där passar du bra i. Kram.

Marina sa...

Oj jäklar vad snygg du vart, passar verkligen bra!!! Niclas kände väl inte igen dig när han kom hem :) Vad sa tjejerna??? Snyggt Sandra.

lilla angelyne sa...

Tack! :-) N såg faktiskt för en gångs skull att jag gjort något med håret och jag tror att det var ett gott betyg. Eira tyckte att det såg roligt ut att jag hade både kort och långt hår, haha! Hoppas att hon inte får för sig att testa själv! Disa har nog inte märkt det. Hon tyckte bara att det var jobbigt att jag varit borta så länge ;-)

Bodinskan sa...

Wow, en helt ny Sandra. Snyggt!!!!

Jessica sa...

Vilken snygging! Jättefin frisyr och passar dig jättebra. Kram