söndag 18 mars 2012

dans i kroppen

Sådärja.

Nu har jag premiärzumbat också. Det väckte danssprittet i kroppen. Å vad jag älskar. Jag hade ju tänkt att starta med två pass i veckan. Men nu känner jag att jag måste gå på alla  zumbapassen. Och så vill jag ju testa deras afro och easyline också. Och coren var ju så rolig och den behöver jag ju verkligen för min rygg (och tråkiga magen).

Jag tycker att jag haft mer ont i "snittet" efter den sista graviditeten. Jag antar att det kommit till sammanväxningar. När jag nyser, bär tungt eller sträcker mig känns det ibland som det sticker till. Och nu när jag haft lite träningsvärk. Aj.

Nu blir det dusch, mat och sedan är det dags att förebereda inför ny vecka.

3 kommentarer:

Emma sa...

Jag känner igen det där med stickningar i "snittet", jag har ju nästan 6 år mellan mellan o mini och känt sticken år efter mellan blev fødd. Så jag tror att det kan vara något som man får vänja sig till. Men jag har bara känt huggen när jag har nysit. Tur nog så kommer det inte så ofta.

linda & alva sa...

jag känner oxå av stickningar å så i snittet...det är lite obehagligt tycker jag...

lilla angelyne sa...

Jag tror att det är vanligt bland oss "snittare", att det drar i sammanväxningarna. Det beror säkert på den egna muskulaturen och hur "fint" snittet blev. Trist är det iallafall.