torsdag 29 mars 2012

coredags

Jag  stavar som en kratta nu för tiden. Jag som alltid avskytt simpla stavfel (när det gäller mig själv), nu kan jag knappt läsa vad det är jag knappar ner. Jag hoppas att ni har överseende.

Vi har haft en underbar dag. Imorse packade vi picknickväska och begav oss mot sydligare (haha)breddgrader. Hem till vännerna. Linda har två söner som är lika gamla som mina tjejer (skiljer två månder mellan de äldsta och 17 dagar mellan de yngsta). Vi samlade ihop oss lite och traskade sedan iväg till lekparken. (Stackars E började med att missa toabesöket och fick byta om i lekparken. Snälla L sprang hem och hämta ombyte till oss.) Vi trotsade kyliga vindar, lekte och fikade. Barnen åt korv med bröd men sedan gick vi in för att värma oss. Alla barnen lekte så gott och tiden gick alldeles för fort.

På hemvägen stannade vi till hos mormor innan det var dags att hämta upp pappaN. Vi handlade och sedan lämnade jag familjen hemma för att hasta iväg på core med allra bästa Carro. Det var dessutom duktiga Petra som höll i det (roliga med Tuffa) passet. Jag är nöjd med min träningsvecka. Imorgon blir det vila (förutom babysång som är ett träningspass i sig ;-)). På lördag får vi barnvakt och jag och N ska gå iväg på easyline. Kul att få lite tid tillsammans.

lillaangelyne
Gungsystrar på gården

0 kommentarer: