söndag 23 oktober 2011

nysa

Prosit. N kan inte sluta nysa. Men bara hemma. Så fort han kommer utanför slutar rinnandet och kliandet. Vi har plockat bort allt som kan tros irritera. Doftljus tillexempel. Någon som har något förslag på vad som helt plötsligt kan orsaka allergi?


4 kommentarer:

Jeanette sa...

Nån ny blomma, ny möbel (träslag)? :) //Jeanette

Jessica sa...

Kvalster? ngt som samlar damm? Mögel?
Jag har märkt att jag plötsligt blivit allergis mot en av mina parfymer, insåg det när jag nu reagerat tre ggr och just när jag använt den parfymen så det kan ju vara ngt parfymerat rengöringsmedel eller så. Hoppas att nu får fram vad det nu än är.

Ina sa...

Tror inte att ni har så mycket tidningar liggandes hemma, men det kan vara en orsak annars, trycksvärta, det vart jag överkänslig för, med täppt näsa å rinnande ögon...vist e det märkligt....Blommor kan ju oxå bidra till det..Ni har ingen blomma ni haft länge men som blommar just nu? Hoppas ni hittar svaret el att det går över. Kram

lilla angelyne sa...

Sv; tyvärr äger vi inga levande blommor (av just allergiorsak, ja plus mina totalt ogröna fingrar), så det är det nog inte.

Kvalster kan det säkert vara, men det här känns som att det är främst i köket, där snuvan är värst. Men jag vet inte.

Inte så mycket tidningar. Men däremot har det stått lite kartonger från Es presenter. Dom åker ut nu, få se om det blir bättre.