tisdag 4 oktober 2011

fin dag

Födelsedagsmorgonen firades med sång, paket och frukost på sängen. Eller nja. jag hade glömt att det skulle komma en tvinstallatör. Så när han knackade på dörren vaknade E. Hon vågade dock inte gå ut i hallen utan stod i dörren tills vi kom och sjöng. Inte alla installatörer som får vara med på tvåårsfirande bara sådär... Eira fick en egen cdspelare med skiva och kläder i morgonpaketen. Mycket uppskattat och hela förmiddagen spelades Alfonsskivan. Det dröjde bara några minuter innan hon hade full koll på alla knappar.

Det blev en fin dag. Efter lite småkaos på förmiddagen lugnade det ned sig (tack vare svärmor som kom och hjälpte mig lite).

På eftermiddagen fick vi sedan besök av fina vännerna. Och paketbyte blev det, för imorgon fyller ju bästa G år. Älskade fina Ni! "Spagettimat och köttsås" enligt Eiras önskan blev det med bananasplit till efterrätt. Mums. Och kanelbullar förstås. Annat går ju inte om man är född på kanelbullens dag.

Till sist var det en nöjd och trött tjej som somnade ikväll. Tvåårstjejen. Stort!


3 kommentarer:

Petra sa...

Taaack detsamma Eira!! Hoppas ni haft en bra dag :D

Anonym sa...

Å en sån perfekt 2 årsdag :) kan tänka mig att Eira var nöjd! Många kramar Line

Johanna sa...

Helt otroligt vad fort tiden ändå går.. Även om det känns som om det står helt stilla ibland och att vad man än går igenom för sorg så blir det ändå en morgondag... Helt galet att Eira redan är två år ;) och att ni fått en till liten tös <3 ser ut som en mysig födelsedag! Grattis till stora tjejen och stor Kram till dig!