fredag 1 juli 2011

bubblor till himlen

Blåsa bubblor är en aktivitet som roar en liten tjej länge länge.Ibland blåser vi några till himlen. Klart storebror också ska ha bubblor.

2 kommentarer:

Jen sa...

Vet du, jag fann din blogg precis när Eira var nyfödd. Det första jag minns är Eira på ett kort, pytteliten med en body som det stod "lillasyster" på. Vi hade precis förlorat Winston och Elvira låg i magen. Din fantastiska skildring av kärleken och saknaden efter Troy och kärleken och tacksamheten över Eira gav mig hopp om att även jag skulle finna någon form av balans i detta kaos av saknad, sorg, glädje och lycka. Tack vare dig tillät jag mig i stunder att se fram emot vår "lillasyster". Det har hjälpt på vägen och det ska du ha tack för, dina ord betyder så mycket. Så härligt att se Eira blåsa bubblor till storebror, han finns med er och med henne! (Om du vill skriva mer om hur ni pratar med Eira som nu är lite större om hennes storebror så är jag jättenyfiken!)

Stora kramar och tack för de fina komentarerna i min blogg! Tack ska DU ha för att jag får följa dig! Stora, stora kramar!!!

lilla angelyne sa...

Tack fina du för att du delar med dig av dina tankar. Jag är "glad" att du hittade hit, även om jag givetvis önskar att det hade varit av andra anledningar. För oss båda. Och jag är tacksam över att Troys liv, som kom att bli vår historia på något vis kunde hjälpa dig på er väg.

Jag ska skriva ett inlägg om Eira och Troy (under uppbyggnad...). Det är verkligen fint att se E fundera på barns självklara lilla vis. Så enkelt. Så kärleksfullt.

Kram