onsdag 22 juni 2011

vänsterhänt

Familjen har varit på utflykt. Vi var bjudna på midsommarlunch på pappaNs jobb. Och så skulle förstås våra skatter beskådas. E var i paradiset med all uppmärksamhet och lekte med alla saker som fanns i lekoteket (ett rum med massor av specialpedagogiska leksaker). Bland alla specialister konstaterades också att E är vänsterhänt och att hon klarade 3 årstestet i "ritning". :-)

Dessutom fick både Eira och Disa fina presenter. Vi blev så väl omhändertagna. En mycket trevlig dag!4 kommentarer:

Jessica.E sa...

Ooh låter ju härligt!
Jag misstänker att Arvid är vänsterhänt, eller så har han helt enkelt inte bestämt sig ännu, för han använder båda, men jag tycker att han använder vänstern mer.
Det är full fart på er trots en lite tösabit på bara en vecka :)
Kram

mammamelle sa...

hihi klart hon är vänsterhänt=)) du vet väl att vänsterhänta är smartare=))jag är vänsterhänt å båda pojkarna verkar vara vänsterhänta hihih=))

de är så söta dina flickor=)) förresten var ni på corner idag en sväng?tror jag såg ryggarna på er när ni gick ut=))
hoppas ni haft en mysig dag kram kram

lilla angelyne sa...

Jessica - Vi har också varit lite osäkra eftersom E använt båda. Men nu har hon hittat penngreppet med vänster och har bättre finmotorik med vänster än höger, så det är nog så att hon är vänsterhänt =)Ja, vi har börjat ta oss ut lite. Man får välja lite vad som passar bara =) Mysigt!

Melle - N är också vänsterhänt så han håller nog med dig ;-D

Det var inte vi på corner dock. Jag var in en sväng på plus, men det var utan familj ;-)

Kram

mammamelle sa...

åhhh skönt å höra att det inte var ni haha så du inte tror man är stram=) men skulle vi mötas nån gång å jag inte hejar så är det inte för att vara stram,det är bara såatt jag helt enkelt är ganska blind ute bland folk hahah=)) hihi ja men vi är ju smartare hahaha=))) hoppas ni har en mysig midsommar du å din fina familj=)) kram