torsdag 1 april 2010

dåligt humör blev bättre

Ett dåligt humör (ja det blev dåligt efter att en dam(kärring) försökt köra iväg med Eira i vagnen - allt för att hon skulle nå fram till tomaterna) har blivit bättre. Den supersmarriga kycklingsalladen till lunch gjorde verkligen susen - min man han kan han.

Eira fick potatis idag igen och även om det gick lite (verkligen yttepyttelite) bättre idag så verkar potatis inte vara en favorit. Men palsternacka tycks ju vara en favorit hos andra bäsar så så kanske det blir även här. Någon gröt hanns inte med igår så det startar vi med lite senare idag. Spännande!

Jag har aldrig varit något fan av högtider, vare sig det har handlat om födelsedagar, påsk, midsommar, jul eller annat. Jag har alltid tyckt att det varit jobbigt. Men sedan Eira kom, sedan vi blev en egen liten familj känns det så mycket lättare. Eira - världens lilla solstråle kom med ljuset. Imorgon ska vi fira påsk med storfamiljen. Mys. På lördag blir det mat hos mormis (som Eira för övrig är väldigt förtjust i. Det är en alldeles tossig tjej som genast vill till mormor när hon kommer.). Lugnt och skönt med andra ord.

Som vanligt äter saknaden lite extra vid högtider. Så tydligt allt blir. Älskade lille Troy, så saknad du är.

0 kommentarer: