fredag 18 december 2009

mallig mamma

Fredag kväll (natt? jag har lite svårt med tidsperspektivet). Eira har haft en gnällkväll och vi har varit hos farmor och farfar. Det gnälliga resulterade i kräkor X flera och raketbajs (som räckte ända ut i hallen hos f&f). Skruttan har nog haft ont i magen. Det verkar bättre nu iallafall och det rutinmässiga kvällssnacket mellan far och dotter har dragit igång.

Stor del av dagen tillbringades också med bebiskompisarna med mammor på stan. Supermysigt. Det är så härligt att se allas uttryck. Vi träffade på ett helt gäng andra kändisar också. Det känns som om jag varit instängd ett århundrade (typ) - kul att träffa folk!

Igår var det besök hos psykolog K. Eira som inte, i vanliga fall, varken brukar skratta eller jollra mot "främmande folk" var på ett strålande humör och visade upp alla sina färdigheter. K berömde och berömde. Eira skrattade och mamma mallade (om det nu finns ett ord som heter så) sig. Klart det är fint när man får positiv feedback på att man är en bra mamma. Det är ju allt jag vill.

Ett misstänkt, lindrigt, ryggskott och annalkande magkatarr ska nu i helgen försöka lindras.

God kväll (natt?)!

0 kommentarer: