måndag 20 juli 2009

1 år av saknad

Regnet föll mot rutan imorse, precis som det gjorde för ett år sedan. Det är som att alla högre makter protesterar mot det faktum att du inte finns här med oss. Vi saknar dig, natt som dag älskade lille pojk. Döden övervinner inte oss, det krävs mer för att hålla älskande själar isär. Men det gör ont att inte ha dig mot mitt bröst. Det gör så förbannat ont att inte få pussa dina mjuka kinder. 1 år av den största outhärdliga saknaden.




Övrigt
Vi är utskrivna efter konstaterande att det nog trots allt inte rörde sig om havandeskapsförgiftning utan överansträngning och värme. Idag togs prover (fetal hemoglobin för att utesluta fosterblod i mitt blod) samt flödesmätningar och allt är bra med Lilla liten. Inte heller denna gång lämnar vi Falun med bebis i babyskydd. Men vi är trots det tvåbarnsföräldrar. Underbara Troy och efterlängtade Lilla liten. Så skört, så mycket kärlek.

1 kommentarer:

Linda sa...

Grattis i efterskott vackraste Troy!!! Hoppas ni hade ett stort kalas i himlen!

Vad skönt att höra att det inte var havandeskapsförgiftning! Stressmoment för er, hoppas det får vara lugnt framöver nu. Ta hand om er, vila mycket. Tänker på er!

Kram!