måndag 9 mars 2009

delmål på väg

Helgen är över. Det är måndag och med det finns ett underliggande krav på att plugga. Jag har ingen lust. Seminariet gick dock bra i fredags med vissa mindre undantag. Skönt att en lärare äntligen har förstått att det inte går att ha seminarie hela klassen samtidigt. Att det blir för rörigt då. Skönt att bara vara vår lilla Fagerstagrupp. De flesta fick en chans att yttra sig och tog den också.

I helgen har jag jobbat. Natt. Det var ingen större höjdare eftersom jag sover så galet dåligt där. Gårdagen gick åt att sova. Annars gick det bra. Inga plötsliga kräkattacker. Längre promenader undveks, vilket skonade mina fogar.

Den här veckan är fylld av små delmål. OM allt går bra är vi faktiskt en bra bit på väg. Jag är ju faktiskt i vecka 12 nu.

Aktiviteter som ska utföras denna vecka:

* Besök hos BM
* Besök hos psykolog K (som haft semester och som är mycket saknad)
* Besök i Falun på specialistmödravården
* Föräldrargrupp i Falun för föräldrar som förlorat barn (anordnas av Spädbarnsfonden)

Dessa aktiviteter är inte placerade i den ordning de kommer utföras.

Utöver dessa små delmål finns annat som bör göras, annat som i jämförelse med att (förhoppningsvis - väljer tillit) få se en liten levande bebis i magen känns som nödvändigt ont. Till exempel att läsa om fyra vårdteoretiker. De flesta av dem har jag aldrig ens hört talas om, så det blir verkligen till att börja från noll. Men ju mer jag pluggar - desto fortare går tiden - desto mer snart blir det att få åka till Falun. Fint va?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller tummarna för dina delmål denna vecka och att ni ska få se en levande frisk bebis!

Håller förresten helt och hållet med dig i ditt föregående inlägg!

Vi ses imorgon då?

Kram!

lilla angelyne sa...

Linda -
Vi ses imorgon!!